%d0%bc%d0%b8%d0%ba%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%83%d1%81-%d0%b3%d1%80%d1%83%d0%bf%d0%b8-1

Добре дошли в група „Мики Маус“

Учители: Ели Христова и Любов Ганчева

Помощник възпитател: Анатолия Златева

Това сме ние – малките мишлета от група „Мики Маус“. Децата от детска градина „Изворче“

Здравейте мили деца и родители! Добре дошли във  I група „Мики Маус“!

Започва учебната година 2017/2018г. за нашите възпитаници.

Нашата цел е създаването на един пълноценен детски свят, удовлетворяващ максимално социалните потребности на детето от общуване, позволяващи му да намери своето място в обществото;  съдействие за оптимално развитие на неговите познавателни интереси, на неговата самостоятелност и творческа активност. За успешното реализиране на така поставената цел, разчитаме на родителите, наши партньори във възпитанието на детето.

Нашите – Ваши 35 мишлета влизат в необятния дворец на мечтите, царство на игрите. Но докато играем, всичко трябва да узнаем.  Възпитанието на децата в група „Мики Маус“  се извършва по програма – ,,Активността на детето в детската градина”, под научната редакция на Надежда Витанова, Просвета, София, 1994г. Използваме програмна система ,,Приказни пътечки” – първа група 3-4 год. на издателство   БУЛВЕСТ 2000

Ние – екипът на група ,, Мики Маус ” вярваме, че всяко дете може да успее и концентрираме внимание върху силните страни на детето! Уважаваме уникалността и потенциала на всяко дете и ценим индивидуалните му усилия.

Създадохме си страница в социалната мрежа Facebook – https://www.facebook.com/groups/239473879435490

Наследихме правила, които ще спазваме и ние……….