Нови групи в детската градина

На 09.11.2021 година детската градина официално „порасна“ с още три групи за около 70 деца. Откриването беше вълнуващо най-вече за мъничетата от трите групи „Смехорани“, „Палавници“ и „Барбарони“, които с трепет прекрачиха прага заедно със своите учители.

На тържеството по откриването присъстваха гости от районната администрация, кмета Рангел Марков, представители на Дирекция Образование, родители и учители, които оставиха своите пожелания в летописната книга на детската градина.

Директорът, госпожа Милена Джолева, приветства всички като изрази радостта си и благодари за съдействието и подкрепата както на общината, така и на ръководството на 78 СУ „Христо Смирненски“, където се помещават новите групи.

Отец Василий отслужи празничен водосвет и пожела успех на малчуганите и на педагозите, а децата от групите „Мечо Пух“ и „Мики Маус“ поздравиха присъстващите с кратка музикално-поетична програма, подготвена от техните учители и музикалният ръководител Атанаска Троянска. В двора прозвуча и химна на ДГ 25 „Изворче“.

Категории: Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обаждане
Локация