В периода 12.06.2023г.-16.06.2023г. деца от гр.“Под гъбата“, гр.“Смърфчета“, гр.“Маргаритка“, гр.“Слънчице“, гр.“Пчелица“ и малките „Барбарони“ бяха на зелена детска градина в СПА столицата на България – Велинград. По време на престоя си децата посетиха емблематичното за града езеро „Клептуза“, возиха се на теснолинейката до най-високата гара на Балканите – гара Аврамово, с надморска височина 1267м. Благодарим ина любезните SAFARI ADVENTURE VELINGRAD за забавното и екстремно изкачване на Елин връх.

Всеки ден децата се разхождаха, играеха на воля, плуваха и се забавляваха на детска дискотека. Не пропуснахме и изненадата – Кино вечер с пуканки.
На връщане се отбихме и до с. Дорково за да разгледаме плиоценския парк край селото, където децата видяха Макет на овернски мастодонт, фосилни останки и диорама „Фауната и природата край Дорково и на Балканите преди 5 милиона години“.

За незабравимите и изпълнени с много емоции дни се погрижиха на туристическа агенция „Национал травел“, хотел „Холидей“ гр.Велинград, SAFARY Adventure Velingrad, на служителите от гара Велинград и кондукторите в теснолинейката.

На децата пожелаваме щастлива ваканция!

Категории: Новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обаждане
Локация